DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4151
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorArapaki S. S., Susol R. L.-
dc.date.accessioned2024-01-16T12:27:33Z-
dc.date.available2024-01-16T12:27:33Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationUDC: 637.5:636.4:504.7(477) Arapaki S. S., Susol R. L. Scenarios of optimisation of pork production technologies in Ukraine in the context of global warming. Інноваційні підходи до використання свиней в системі «генотип×середовище»: мат-ли Всеукр. наук.-практ. конф. наук.-педагог. працівн. та молод. науковців. Одеса, 2023. С. 18-21.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4151-
dc.description.abstractThe pig industry is traditional and at the same time an important component of domestic livestock production (the share of pork in the meat balance of Ukraine is about 30%), which in turn occupies an important stage of agricultural production in Ukraine as a supplier of raw materials for the food industry [1]. In addition, it creates new jobs: on the farm, at processing plants, transport and logistics companies, etc. As of today, pork has lost its first place in the meat balance of Ukraine to the poultry industry and has taken second place in the last 2-3 years, but pork will certainly retain its leading position in livestock production in the future. Of course, this is due to important biological characteristics of pigs, such as high fertility, relatively early age of sexual maturity, short gestation period, early maturity of young animals, good adaptation, etc.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectpork production, technologies, Ukraine, global warminguk_UA
dc.titleSCENARIOS OF OPTIMISATION OF PORK PRODUCTION TECHNOLOGIES IN UKRAINE IN THE CONTEXT OF GLOBAL WARMINGuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Сусол Руслан Леонідович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Susol R..pdf629,71 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.