Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4118
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шевченко А. А., Нікіфорчук М. Ю. | - |
dc.contributor.author | Shevchenko A. A., Nikiforchuk M. Yu. | - |
dc.date.accessioned | 2023-12-19T12:57:11Z | - |
dc.date.available | 2023-12-19T12:57:11Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | УДК: 631.147(477) Шевченко А. А., Нікіфорчук М. Ю. Органічне виробництво сільськогосподарської продукції: можливості для аграріїв в Україні. Economic Bulletin of the Black Sea Littoral. 2021, Issue 2. Р. 115-123. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4118 | - |
dc.description | In the article, the main provisions of the organic movement are considered. Appointed to see organic virobnitstva zgіdno Ukrainian legislation. The world trends in the production of organic products have been analyzed, and significant advantages have been identified, as they have become a guide for active growth. The regions were appointed - the leaders behind the pledges of increasing the "organ-building". The area of agricultural-gland in Ukraine was examined, as a background for the selection of organic products. and the number of Ukrainian operators in organic products. The largest European countries were identified as importers of organic products. A SWOT-analysis of the development of "organization" in Ukraine was carried out with the method of ensuring the transformation of the capabilities of the strong side, and for the weak side of the threat, the formulation of the system of viable approaches for their minimization and use. Primed come in. How to accept further development of the production of organic products by agrarians in Ukraine. | uk_UA |
dc.description.abstract | У статті розглянуто основні положення органічного руху. Зазначено види органічного виробництва згідно українського законодавства. Проаналізовано світові тенденції виробництва органічної продукції та визначено існуючі переваги, які стали підґрунтям для активного розвитку. Визначено країни – лідери за обсягами нарощування «органовиробництва». Розглянуто площі сільськогосподарських угідь в Україні, які задіяні на виробництві органічної продукції та кількість українських операторів органічної продукції. Виявлено найбільші європейські країни – імпортери органічної продукції. Проведено SWOT-аналіз розвитку «органовиробництва» в Україні з метою забезпечення перетворення можливостей у сильні сторони, а для слабких сторін та загроз формулювання системи відповідних заходів з їх мінімізації та усуненню. Обґрунтовано заходи, що сприятимуть подальшому розвитку виробництва органічної продукції аграріями в Україні. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | виробництво, органічна продукція, органічне сільське господарство, землеробство, сертифікація, SWOT – аналіз | uk_UA |
dc.subject | harvesting, organic production, organic farming, farming, certification, SWOT analysis | uk_UA |
dc.title | ОРГАНІЧНЕ ВИРОБНИЦТВО СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ: МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ АГРАРІЇВ В УКРАЇНІ | uk_UA |
dc.title.alternative | ORGANIC VIROBNITSTVO S.-G. PRODUCTS: OPPORTUNITIES FOR GROWERS IN UKRAINE | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Шевченко (Нікіфорчук) Аліса Анатоліївна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
11.pdf | 757,65 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.