Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4001
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Панікар І. І., Скрипка М. В., Жунько І. Д. | - |
dc.date.accessioned | 2023-09-14T11:22:40Z | - |
dc.date.available | 2023-09-14T11:22:40Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | УДК 636.09 Панікар І. І., Скрипка М. В., Жунько І. Д. Діагностика та профілактика сальмонельозу свиней в умовах господарств різної форми власності. Сучасні проблеми ветеринарної медицини за хірургічної та акушерської патологій: мат-ли Всеукр наук-практ інтернет-конф. (м. Одеса, 7 грудня 2022 р.) / ОДАУ. Одеса, 2022. С. 44-46. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4001 | - |
dc.description.abstract | Сальмонельози – група інфекційних хвороб тварин і людини, що викликаються мікроорганізмами роду Salmonella, які клініко-анатомічно характеризуються залежно від виду збудника проявом септицемії, ураженнями шлунково-кишкового тракту, легень та утворенням гранульом і некрозів у різних органах. У свиней хворобу викликають серотипи S. choleraesuis та S. typhisuis. Окремі автори повідомляли про реєстрацію у свиней рідкісних серотипів, таких як – S. paratyphi C, S. glasgow, S. lindenburg та ін. Мета роботи. Проведення клініко-епізоотологічних, патоморфологічних та лабораторних (бактеріологічних) досліджень за сальмонельозу свиней у господарствах Одеської області. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | діагностика, профілактика, сальмонельоз свиней, господарства різної форми власності | uk_UA |
dc.title | ДІАГНОСТИКА ТА ПРОФІЛАКТИКА САЛЬМОНЕЛЬОЗУ СВИНЕЙ В УМОВАХ ГОСПОДАРСТВ РІЗНОЇ ФОРМИ ВЛАСНОСТІ | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Панікар Ігор Ігорович |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Панікар І..pdf | 402,68 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.