Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3969
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Домущі Д. П., Олійник А. М. | - |
dc.date.accessioned | 2023-09-13T08:46:42Z | - |
dc.date.available | 2023-09-13T08:46:42Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | УДК 631.3.633(076) Домущі Д. П., Олійник А. М. Обгрунтування вибору технологічних схем збирання соломи для поліпшення кормової бази тваринництва. Сучасні підходи гарантування безпечності та якості продуктів тваринництва: мат-ли Міжнар. наук.-практ. конф. НПП та молодих науковців (Одеса, 06-07 грудня 2022 р.) / ОДАУ. Навчально-науковий інститут біотехнологій та аквакультури. Одеса, 2022. С.34-37. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3969 | - |
dc.description.abstract | Розглянута проблема збільшення затрат праці на збирання незернової частини урожаю зернових сільськогосподарських культур – соломи і полови, як корма для тваринництва. Представлено аналіз основних технологічних процесів збирання соломи і полови та використання технічних засобів і машинних агрегатів в технологічних операціях. Пропонуються технічні, технологічні та організаційні рішення та вимоги для підвищення якості продукції збирання, вибору агрегатів і підвищення їх продуктивності для збирання соломи і полови. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | технологія, зернові культури, урожай, солома, полова, корм, тваринництво, подрібнення, пресування, фуражир, скиртувальні агрегати | uk_UA |
dc.title | ОБГРУНТУВАННЯ ВИБОРУ ТЕХНОЛОГІЧНИХ СХЕМ ЗБИРАННЯ СОЛОМИ ДЛЯ ПОЛІПШЕННЯ КОРМОВОЇ БАЗИ ТВАРИННИЦТВА | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Домущі Дмитро Панасович |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Домущі Д..pdf | 841,15 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.