Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3917
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Балан Г. О., Скиданчук О. О., Мельниченко А. Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-14T10:54:26Z | - |
dc.date.available | 2023-08-14T10:54:26Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | УДК 634.7 Балан Г. О., Скиданчук О. О., Мельниченко А. Ю. Технологія посіву насіння суниці гібриду Soraya F1 за інноваційною методикою. Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : мат-ли Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Миколаїв, 15-16 березня 2023 р.) / МНАУ. Миколаїв, 2023. С. 53-55. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3917 | - |
dc.description.abstract | Суниця є гарною скороплідною рослиною – при ранній весняній посадці здоровою та сильною розсадою врожаї отримують в тому ж році. Ягоди суниці є цінною сировиною для приготування варення, повидла, сиропів, соку, десертних вин, наливок, лікерів, желе мармеладу та інших солодощів. Вони мають чудовий смак, ніжну м’якоть та приємний аромат, що робить їх десертним продуктом. Цілорічна суниця характеризується відмінними смаковими властивостями ягід, що обумовлює зростання ринкового попиту у всьому світі. Через невеликій вибір сортів, обмеження методів вирощування та великі відстані доставки продукції, очікування споживачів, щодо ароматної суниці у зимовий сезон не завжди виправдовуються. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | технологія посіву, насіння суниці, гібрид Soraya F1, інновації, методика | uk_UA |
dc.title | ТЕХНОЛОГІЯ ПОСІВУ НАСІННЯ СУНИЦІ ГІБРИДУ SORAYA F1 ЗА ІННОВАЦІЙНОЮ МЕТОДИКОЮ | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Балан Галина Олександрівна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Балан Г..pdf | 625,79 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.