DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3841
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorKhimych M., Rodionova K.-
dc.date.accessioned2023-08-08T07:51:51Z-
dc.date.available2023-08-08T07:51:51Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationUDC 636.09:614.3 Khimych M., Rodionova K. The express method for determining the total toxicity of mussel meat. Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: мат-ли II Міжнар. наук.-практ. конф. наук.-педагог. працівників та молодих науковців (Одеса, 08-09 грудня 2022 р.) / ОДАУ. Одеса, 2022. С. 201-203.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3841-
dc.description.abstractNutrition is one of the important factors affecting human health. Therefore, providing the population with high-quality and safe food products has an extraordinary social and epidemiological significance [5]. The safety of food products is one of the key problems today, because the vast majority of xenobiotics are extremely dangerous for humans [1, 4]. The leading factor in guaranteeing the safety of a food product is the availability of objective information about the value of standardized indicators. Such information is obtained by measuring the values of these indicators. An important condition for ensuring the reliability of measurement results is the correct choice of the method and means of measurement. The aim of the work is to develop a microbiological express method using of infusoria Colpoda steinii to determine the toxicity of mussel meat.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectexpress method, determining the total toxicity, mussel meatuk_UA
dc.titleTHE EXPRESS METHOD FOR DETERMINING THE TOTAL TOXICITY OF MUSSEL MEATuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Хімич Марія Сергіївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Хімич, Родіонова.pdf505,92 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.