DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3819
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДубін Р. А.-
dc.date.accessioned2023-08-07T09:35:15Z-
dc.date.available2023-08-07T09:35:15Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationУДК: 615.2:619.915:005.52:330.131.1 Дубін Р. А. Визначення потенційної протимікробної активності хімічних сполук триазолінового ряду. Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: мат-ли II Міжнар. наук.-практ. конф. наук.-педагог. працівників та молодих науковців (Одеса, 08-09 грудня 2022 р.) / ОДАУ. Одеса, 2022. С. 49-53.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3819-
dc.description.abstractСинтез нових хімічних сполук та впровадження їх у якості антимікробних засобів підвищить якість профілактичних та лікувальних заходів у тваринництві. Із урахуванням появи стійких до антибіотиків штамів мікроорганізмів необхідний ретельний пошук речовин, нешкідливих для організму тварин, але дієвих до таких мікроорганізмів. Визначення антибактеріальних і антивірусних властивостей сполук різних класів, із метою розробки нових нетоксичних, високоефективних, екологічно – безпечних антимікробних препаратів, є актуальним завданням для ветеринарної науки і практики.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectантимікробні засоби,потенційна протимікробна активність, хімічні сполуки, триазоліновий рядuk_UA
dc.titleВИЗНАЧЕННЯ ПОТЕНЦІЙНОЇ ПРОТИМІКРОБНОЇ АКТИВНОСТІ ХІМІЧНИХ СПОЛУК ТРИАЗОЛІНОВОГО РЯДУuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Дубін Руслан Анатолійович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дубін Р..pdf828,52 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.