Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3818
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Голубенко О. О., Тарасенко Л. О., Рудь В. О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-07T09:27:32Z | - |
dc.date.available | 2023-08-07T09:27:32Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | УДК: 556.551:543.3 (477.74-2)"2021/2022" Голубенко О. О., Тарасенко Л. О., Рудь В. О. Аналіз фізико-хімічних показників води Хаджибейського лиману за період весна 2021 – осінь 2022 року. Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: мат-ли II Міжнар. наук.-практ. конф. наук.-педагог. працівників та молодих науковців (Одеса, 08-09 грудня 2022 р.) / ОДАУ. Одеса, 2022. С. 38-41. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3818 | - |
dc.description.abstract | Риба є цінним продуктом харчування людей та тварин, але , за певних умов, може бути небезпечною для здоров’я та негативно впливати на організм споживача. На якість та безпечність риби важливий вплив має середовище, в якому вона вирощується – вода. На рівень забруднення води впливають географічне розміщення лиману, сезонність, швидкість руху води, глибинність водойми, а також кількість мікроорганізмів, вміст важких металів та пестицидів. Метою дослідження було визначення фізико-хімічних показників якості та безпечності води Хаджибейського лиману за період з весни 2021 по осінь 2022 року. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | аналіз, фізико-хімічні показники, вміст важких металів та пестицидів, вода Хаджибейського лиману | uk_UA |
dc.title | АНАЛІЗ ФІЗИКО-ХІМІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ ВОДИ ХАДЖИБЕЙСЬКОГО ЛИМАНУ ЗА ПЕРІОД ВЕСНА 2021 – ОСІНЬ 2022 РОКУ | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | *НАУКОВІ ПРАЦІ АСПІРАНТІВ* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Голубенко О..pdf | 510,69 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.