Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3789
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Крайнов О.О., Златов Р.М., Губич О.Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-27T11:28:01Z | - |
dc.date.available | 2023-06-27T11:28:01Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | УДК 631.559:633.16 Крайнов О.О., Златов Р.М., Губич О.Ю. Реакція сортів озимого ячменю на попередники в умовах Бессарабії. Аграрна наука: стан та перспективи розвитку: мат-ли Першої наук.-практ. конф. (м. Одеса, 26 березня 2021 р.). Одеса, 2021. С. 65-66. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3789 | - |
dc.description.abstract | Озимий ячмінь в Україні, як і в інших державах Західної Європи, завжди був провідною зернофуражною культурою. Це можна пояснити тим, що зерно озимого ячменю найбільш збалансоване за амінокислотним складом і наближається за кормовими якостями до стандартних концентрованих кормів. Сучасні умови агропромислового виробництва вимагають збільшення обсягів якісної сільськогосподарської продукції за одночасного зменшення економічних та енергетичних витрат у технологіях її вирощування. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | реакція сортів, озимий ячмінь, попередники, Бессарабія | uk_UA |
dc.title | РЕАКЦІЯ СОРТІВ ОЗИМОГО ЯЧМЕНЮ НА ПОПЕРЕДНИКИ В УМОВАХ БЕССАРАБІЇ | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Крайнов Олег Олександрович |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Крайнов О..pdf | 253,97 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.