DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3789
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКрайнов О.О., Златов Р.М., Губич О.Ю.-
dc.date.accessioned2023-06-27T11:28:01Z-
dc.date.available2023-06-27T11:28:01Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationУДК 631.559:633.16 Крайнов О.О., Златов Р.М., Губич О.Ю. Реакція сортів озимого ячменю на попередники в умовах Бессарабії. Аграрна наука: стан та перспективи розвитку: мат-ли Першої наук.-практ. конф. (м. Одеса, 26 березня 2021 р.). Одеса, 2021. С. 65-66.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3789-
dc.description.abstractОзимий ячмінь в Україні, як і в інших державах Західної Європи, завжди був провідною зернофуражною культурою. Це можна пояснити тим, що зерно озимого ячменю найбільш збалансоване за амінокислотним складом і наближається за кормовими якостями до стандартних концентрованих кормів. Сучасні умови агропромислового виробництва вимагають збільшення обсягів якісної сільськогосподарської продукції за одночасного зменшення економічних та енергетичних витрат у технологіях її вирощування.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectреакція сортів, озимий ячмінь, попередники, Бессарабіяuk_UA
dc.titleРЕАКЦІЯ СОРТІВ ОЗИМОГО ЯЧМЕНЮ НА ПОПЕРЕДНИКИ В УМОВАХ БЕССАРАБІЇuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Крайнов Олег Олександрович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Крайнов О..pdf253,97 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.