Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3735
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Флакей В. В., Юркевич Є. О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-17T11:52:34Z | - |
dc.date.available | 2023-05-17T11:52:34Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Флакей В. В., Юркевич Є. О. Дослідження аспектів і продуктивності сої за умов органічної технології при полицевому, безполицевому та нульовому обробітку ґрунту. Сучасна наука: стан та перспективи розвитку: мат-ли ІV Всеукр. наук.-практ. конф. молодих вчених. 17листопада 2021 р. Херсон: Херсонський державний аграрно-економічний університет. 2021. С. 104-106. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3735 | - |
dc.description.abstract | Мета та результати досліджень. Одним із напрямів в інтеграції ресурсозберігаючої та органічної технологій, нами було обрано поєднання систем біологічного захисту рослин і нульового обробітку на прикладі сої та порівняння результатів врожайності з традиційною органічною технологією за умов застосування полицевого та безполицевого обробітку. Також було використано різні схем захисту рослин від шкідників та хвороб біологічними препаратами таких виробників як БТУ-Центр та ENZIM Agro. Підбір сорту ґрунтувався на рекомендаціях його застосування в органічному вирощуванні та за технології No-Till. Через це нами було обрано канадський сорт сої Богеміанс, який відповідає даним рекомендаціям. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Херсонський державний аграрно-економічний університет | uk_UA |
dc.subject | продуктивність сої, органічна технологія, полицевий, безполицевий, нульовий обробіток ґрунту | uk_UA |
dc.title | ДОСЛІДЖЕННЯ АСПЕКТІВ І ПРОДУКТИВНОСТІ СОЇ ЗА УМОВ ОРГАНІЧНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ ПРИ ПОЛИЦЕВОМУ, БЕЗПОЛЕЦЕВОМУ ТА НУЛЬОВОМУ ОБРОБІТКУ ҐРУНТУ | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | *НАУКОВІ ПРАЦІ АСПІРАНТІВ* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2.pdf | 604,33 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.