DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3735
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФлакей В. В., Юркевич Є. О.-
dc.date.accessioned2023-05-17T11:52:34Z-
dc.date.available2023-05-17T11:52:34Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationФлакей В. В., Юркевич Є. О. Дослідження аспектів і продуктивності сої за умов органічної технології при полицевому, безполицевому та нульовому обробітку ґрунту. Сучасна наука: стан та перспективи розвитку: мат-ли ІV Всеукр. наук.-практ. конф. молодих вчених. 17листопада 2021 р. Херсон: Херсонський державний аграрно-економічний університет. 2021. С. 104-106.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3735-
dc.description.abstractМета та результати досліджень. Одним із напрямів в інтеграції ресурсозберігаючої та органічної технологій, нами було обрано поєднання систем біологічного захисту рослин і нульового обробітку на прикладі сої та порівняння результатів врожайності з традиційною органічною технологією за умов застосування полицевого та безполицевого обробітку. Також було використано різні схем захисту рослин від шкідників та хвороб біологічними препаратами таких виробників як БТУ-Центр та ENZIM Agro. Підбір сорту ґрунтувався на рекомендаціях його застосування в органічному вирощуванні та за технології No-Till. Через це нами було обрано канадський сорт сої Богеміанс, який відповідає даним рекомендаціям.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherХерсонський державний аграрно-економічний університетuk_UA
dc.subjectпродуктивність сої, органічна технологія, полицевий, безполицевий, нульовий обробіток ґрунтуuk_UA
dc.titleДОСЛІДЖЕННЯ АСПЕКТІВ І ПРОДУКТИВНОСТІ СОЇ ЗА УМОВ ОРГАНІЧНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ ПРИ ПОЛИЦЕВОМУ, БЕЗПОЛЕЦЕВОМУ ТА НУЛЬОВОМУ ОБРОБІТКУ ҐРУНТУuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:*НАУКОВІ ПРАЦІ АСПІРАНТІВ*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2.pdf604,33 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.