DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3729
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЄвич В. С.-
dc.date.accessioned2023-05-17T10:35:42Z-
dc.date.available2023-05-17T10:35:42Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationУДК 633.85:631.51:631.147 Євич В. С. Високоолеїновий соняшник як фактор підвищення ефективності біологізації землеробства. Сільське господарство в умовах глобальних викликів: стратегічні пріоритети та загрози. Вклад молодих вчених : мат-ли наук.-практ. Інтернет-конф. молодих учених і спеціалістів в Україні. 22 грудня 2022 р. Вінниця : ННЦ «Інститут землеробства НААН», 2022. С. 45-47.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3729-
dc.description.abstractУ сучасних умовах глобальних викликів і загроз, що відбуваються в нашій країні через кліматичні зміни та іноземну військову агресію проти нашої держави, пріоритетним стратегічним напрямом ведення сільського господарства, є широкомасштабна біологізація землеробства із послідовним розвитком органічного землеробства. Обмеженість енергетичних та економічних ресурсів, неймовірна дорожнеча запровадження факторів інтенсифікації землеробства в аграрному виробництві, може бути компенсована певною мірою саме за рахунок впровадження науково обґрунтованої системи біологізованого землеробства, яка буде побудована на базі останніх інноваційних технологій вирощування сільськогосподарських культур.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherННЦ «Інститут землеробства НААН»uk_UA
dc.subjectвисокоолеїновий соняшник, підвищення ефективності, біологізація землеробстваuk_UA
dc.titleВИСОКООЛЕЇНОВИЙ СОНЯШНИК ЯК ФАКТОР ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ БІОЛОГІЗАЦІЇ ЗЕМЛЕРОБСТВАuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:*НАУКОВІ ПРАЦІ АСПІРАНТІВ*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Евич тези Contribution of young scientists.pdf1,02 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.