DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3703
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛатюк Г. І., Димов М. С.-
dc.date.accessioned2023-04-06T12:15:07Z-
dc.date.available2023-04-06T12:15:07Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationУДК 635.652/654:631.558.3 Латюк Г. І., Димов М. С. Продуктивність і якість сортів квасолі в умовах Степу України. Аграрна наука: стан та перспективи розвитку: зб. мат-лів ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 24-25 листопада 2022 р.) / ОДАУ. Одеса, 2022. С. 72-75.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3703-
dc.description.abstractДосліджували проходження фенологічних фаз, біометричних показників рослин, урожай та якість бобів квасолі сортів Українка (к), Шахиня, Дар, Загадка та Голубка. Встановлено, що в середньому за два роки найбільшою площею листкової поверхні характеризувався сорт Шахиня, який перевищував контрольний сорт Українка на 12,6 %, а за товарною врожайністю – на 30%.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectквасоля, сорт, урожай, боби, товарністьuk_UA
dc.titleПРОДУКТИВНІСТЬ І ЯКІСТЬ СОРТІВ КВАСОЛІ В УМОВАХ СТЕПУ УКРАЇНИuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Латюк Григорій Іванович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Латюк.pdf451,54 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.