DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3698
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАртеменко А. А., Юркевич Є.О., Валентюк Н.О.-
dc.date.accessioned2023-04-06T11:40:36Z-
dc.date.available2023-04-06T11:40:36Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationУДК: 633.16”234”:631.51:330.131.5(477.4) Артеменко А. А., Юркевич Є.О., Валентюк Н.О. Економічна ефективність мінімізації основного обробітку ґрунту під ячмінь озимий в органічному землеробстві Степу України. Аграрна наука: стан та перспективи розвитку: зб. мат-лів ІІ Всеукр.наук.-практ. конф. (м. Одеса, 24-25 листопада 2022 р.) / ОДАУ. Одеса, 2022. С. 18-22.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3698-
dc.description.abstractДослідження проведено у стаціонарному однофакторному досліді на чорноземі глибокому слабозмитому важкосуглинковому. Доведено, що система основного обробітку ґрунту Mini-till забезпечує підвищення економічної ефективності вирощування ячменю озимого в органічному землеробстві у порівнянні з системою мілкого безполицевого обробітку на 10-12см і прямою сівбою – система основного обробітку ґрунту No-till. Саме за системи основного обробітку ґрунту Mini-till під ячмінь озимий, рівень рентабельності становив 87,3%, або 6,4% більше у порівнянні з контролем.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectорганічне землеробство, мінімізація обробітку ґрунту, система основного обробітку ґрунту, пряма сівба, ячмінь озимий, економічна ефективність, урожайністьuk_UA
dc.titleЕКОНОМІЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ МІНІМІЗАЦІЇ ОСНОВНОГО ОБРОБІТКУ ҐРУНТУ ПІД ЯЧМІНЬ ОЗИМИЙ В ОРГАНІЧНОМУ ЗЕМЛЕРОБСТВІ СТЕПУ УКРАЇНИuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Юркевич Євген Олександрович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Юркевич.pdf596,98 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.