DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3659
Назва: ОБГРУНТУВАННЯ ЕКСПЛУАТАЦІЙНИХ ПАРАМЕТРІВ ДИСКОВОГО ПОДРІБНЮВАЧА КОРМІВ
Автори: Дударев І.І., Уминський С.М., Житков С.С.
Теми: експлуатаційні параметри, дисковий подрібнювач кормів, гранулометричний склад сировини
Дата публікації: 2021
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 621.7(075.8) Дударев І. І. Обґрунтування експлуатаційних параметрів дискового подрібнювача кормів: монограф. / І.І. Дударев, С.М. Уминський, С.С. Житков. – Одеса, 2021. – 139 с.
Короткий огляд (реферат): Монографія спрямована на вирішення проблем з підвищенням ефективності використання дискового подрібнювача кормів. У виконаній роботі встановлено, що ефективне використання стрижнів кукурудзи у складі кормових сумішей потребує відповідної підготовки сировини, а саме її подрібнення для досягнення гранулометричного складу з забезпеченням зменшення енерговитрат для здійснення процесу подрібнення. У роботі надані аналітичні вираження, що пояснюють геометричні параметри подрібнювача враховуючи фрикційні особливості сировини. Розглянуті конструкція й геометричні параметри дискового подрібнювача для обробки стрижнів кукурудзи, до певного гранулометричного стану.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/3659
ISBN: 978-617-7337-65-1
Розташовується у зібраннях:МОНОГРАФІЇ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
монография.pdf3,36 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.