DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3585
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛевіна-Костюк М.О.-
dc.date.accessioned2022-08-10T09:14:20Z-
dc.date.available2022-08-10T09:14:20Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationУДК: 504:006.88:338.432 Левіна-Костюк М. О. Перспективи розвитку екологічно безпечного виробництва продукції агропродовольчої сфери / М.О. Левіна-Костюк // Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: тези доп. І Міжнар. наук.-практ. конф. НПП та молодих науковців (м. Одеса, 13-14 квітня 2021 р.) / ОДАУ. - С. 444-446.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/3585-
dc.description.abstractСучасний стан розвитку виробництва продукції аграрної сфери економіки значною мірою вимагає стратегічно орієнтованого плану організації виробництва та реалізації екологічно безпечних продуктів харчування. Екологічні проблеми досягли глобального масштабу, що стало підґрунтям для швидкого росту виробництва екологічно безпечних та органічних продуктів в світі та в Україні. В статті проаналізовано сучасний розвиток ринку екологічно безпечного виробництва в Україні. Запропоновано перспективи розвитку екологічно безпечного виробництва продукції агропродовольчої сфери.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherОдеський державний аграрний університетru
dc.subjectекологічно безпечне виробництво, агропродовольча сфера, органічне агровиробництво, якість, екологічно чиста продукціяru
dc.titleПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ЕКОЛОГІЧНО БЕЗПЕЧНОГО ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ АГРОПРОДОВОЛЬЧОЇ СФЕРИru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Левіна-Костюк Марія Олександрівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Левіна-Костюк.pdf566,9 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.