DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3574
Назва: РЕЗУЛЬТАТИ СОРТОВИПРОБУВАННЯ ЯРОГО ЯЧМЕНЮ В УМОВАХ ПІВДНЯ УКРАЇНИ
Автори: Крайнов О.О., Губич О.Ю., Златов Р.М.
Теми: сорти, ярий ячмінь, урожайність
Дата публікації: 2021
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 633.16:631 Крайнов О. О. Результати сортовипробування ярого ячменю в умовах півдня України / О.О. Крайнов, О.Ю. Губич, Р.М. Златов // Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: тези доп. І Міжнар. наук.-практ. конф. НПП та молодих науковців (м. Одеса, 13-14 квітня 2021 р.) / ОДАУ. - С. 328-330.
Короткий огляд (реферат): В Україні виробництво зерна також є пріоритетним напрямом, а вирощування культур зернової групи домінує протягом останніх двадцяти років, що має значний вплив на екологічний стан агроекосистем. Ячмінь посідає четверте місце після озимої пшениці, кукурудзи, соняшнику як за площами, так і за виробництвом зерна. Основні площі під ячменем зосереджені в Кіровоградській, Полтавській, Харківській, Дніпропетровській, Запорізькій, Одеській, Миколаївській, Херсонській, Хмельницькій та Вінницькій областях. В роботі вивчалась колекція ярого ячменю в умовах півдня Одеської області. Встановлені найбільш продуктивні сорти з стабільною реалізацією свого потенціалу в різних роках, а також вивчена реакція сорту Дев’ятий вал на весняний посів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/3574
Розташовується у зібраннях:Крайнов Олег Олександрович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Крайнов.pdf607,05 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.