DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3563
Title: ФОРМУВАННЯ СТРУКТУРИ КОМПЛЕКСУ МАШИН ДЛЯ ВИРОЩУВАННЯ ТА ЗБИРАННЯ КУКУРУДЗИ
Authors: Домущі Д.П., Фаріон Р.С.
Keywords: технологія вирощування, кукурудза, комплекс машин, технологічні процеси, обробіток ґрунту, сівба, догляд за рослинами, збирання урожаю
Issue Date: 2021
Publisher: Одеський державний аграрний університет
Citation: УДК 631.3.07.004.15(076) Домущі Д. П. Формування структури комплексу машин для вирощування та збирання кукурудзи / Д.П. Домущі, Р.С. Фаріон // Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: тези доп. І Міжнар. наук.-практ. конф. НПП та молодих науковців (м. Одеса, 13-14 квітня 2021 р.) / ОДАУ. - С. 218-221.
Abstract: Проблеми формування структури комплексу машин для вирощування та збирання зернових сільськогосподарських культур та виробничих витрат на основі норм і нормативів у сільському господарстві, пов’язані зі специфікою галузі, а також з місцем у системі галузей сільськогосподарської науки і економіки набувають особливого значення в умовах ринкової економіки. В Україні, де аграрний сектор є одним із провідних, дослідження проблем формування структури та складу комплексу машин для вирощування та збирання зернових сільськогосподарських культур, в тому числі і кукурудзи та виробничих витрат, пов’язаних з їх експлуатацією, мають особливу актуальність. Розглянута проблема формування структури та складу комплексу машин для вирощування та збирання кукурудзи. Пропонується обґрунтована структура і склад комплексу машин на основних технологічних процесах вирощування та збирання кукурудзи.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/3563
Appears in Collections:Домущі Дмитро Панасович

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Домущі Д.П..pdf738,6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.