DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3558
Назва: ЕНЕРГОЗБЕРІГАЮЧЕ ГІДРОДИНАМІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА СУМІШЕВИХ ПАЛИВ
Автори: Уминський С.М., Королькова М.В. , Дмитрієва С.Ю.
Теми: технологія, октанове число, біопаливо, сумішеве паливо, товарний бензин
Дата публікації: 2021
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 622.75:629.7 Уминський С. М. Енергозберігаюче гідродинамічне обладнання для виробництва сумішевих палив / С.М. Уминський, М.В. Королькова, С.Ю. Дмитрієва // Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: тези доп. І Міжнар. наук.-практ. конф. НПП та молодих науковців (м. Одеса, 13-14 квітня 2021 р.) / ОДАУ. - С. 197-199.
Короткий огляд (реферат): В останнє десятиліття за кордоном найбільший практичний інтерес проявляється до рідкого біологічного палива, виробленого з біомаси, насіння і плодів харчових і технічних олійних культур, а також відходів харчових олій. Широке застосування це пальне отримало в країнах Європейського союзу (ЄС), на Україні, в Білорусії, в Північній і Латинській Америці. Використовується воно в основному в дизелях і котельних установках. Також набули поширення паливні суміші на основі нафтопродуктів і біологічних присадок (біобензин, біодизель, біомазут), водопаливні емульсії і суспензії: вода - мазут, вода - дизельне паливо, вода - бензин, вода - мазут - вугільний пил, вода-мазут-торф, вода-мазут- біомаса (відходи сільськогосподарських підприємств). Україна, активно бажаючи вступу до Євросоюзу, повинна активно впроваджувати на законодавчому рівні заходи по забезпеченню впровадження компонентів біопалив, і на даний чпс ця частка повинна досягати до 10%. У статті розглянута конструкція обладнання для отримання сумішевого бензину, за допомогою гідродинамічного впливу на оброблювану середу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/3558
Розташовується у зібраннях:Уминський Сергій Михайлович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Уминський.pdf603,9 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.