Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3556
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чігірьов В.О., Гурко Є.Ю., Мажиловська К.Р. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-08T11:20:00Z | - |
dc.date.available | 2022-08-08T11:20:00Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | УДК: 636.371:675.081 Чігірьов В. О. Характеристика хутрових овчин овець цигайської породи і помісей з різною часткою спадковості асканійського кросбредного типу / В.О. Чігірьов, Є.Ю. Гурко, К.Р. Мажиловська // Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: тези доп. І Міжнар. наук.-практ. конф. НПП та молодих науковців (м. Одеса, 13-14 квітня 2021 р.) / ОДАУ. - С. 176-178. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/3556 | - |
dc.description.abstract | Досліджували овчини (не вичинені та вичинені) валашків цигайської породи та помісних від різних варіантів схрещувань з асканійським кросбредним типом: довжину волосся, площу, масу овчини (фізичну, на 1 , у % від живої маси). Встановлено, що хутрові овчини дослідних груп є високоякісним напівфабрикатом. Використання баранів асканійського кросбредного типу при різних варіантах схрещування з вівцематками цигайської породи зберігає якість овчин у помісей. | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | ru |
dc.subject | хутрові овчини, довжина волосся, площа овчини, маса овчини, цигайська порода, асканійський кросбредний тип асканійської м'ясо – вовнової породи овець із кросбредною вовною | ru |
dc.title | ХАРАКТЕРИСТИКА ХУТРОВИХ ОВЧИН ОВЕЦЬ ЦИГАЙСЬКОЇ ПОРОДИ І ПОМІСЕЙ З РІЗНОЮ ЧАСТКОЮ СПАДКОВОСТІ АСКАНІЙСЬКОГО КРОСБРЕДНОГО ТИПУ | ru |
dc.type | Article | ru |
Розташовується у зібраннях: | Чігірьов Валерій Олександрович |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Чігірьов.pdf | 551,64 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.