Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3536
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Воронюк Т.Л. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-08T07:57:21Z | - |
dc.date.available | 2022-08-08T07:57:21Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | УДК 634.4.084/27 Воронюк Т.Л. Використання суспензії хлорели при відгодівлі свиней та вплив на гематологічні показники крові / Т.Л. Воронюк // Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: тези доп. І Міжнар. наук.-практ. конф. НПП та молодих науковців (м. Одеса, 13-14 квітня 2021 р.) / ОДАУ. - С. 123-125. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/3536 | - |
dc.description.abstract | Успішний розвиток галузі тваринництва неможливий без наявності збалансованих кормів і оптимальної кормової бази. За останні десятиріччя поряд з преміксами, вітамінами, біодобавками кормовий раціон балансується за допомогою водорослів. До них відноситься хлорела – представник зелених мікроскопічних водоростів. Встановлено, що додаткове використання суспензії хлорела у раціоні свиней на відгодівлі м’ясної породи велика біла, сприяє підвищенню середньодобових приростів на 121,9%, по відношенню до контрольної групи яка не отримувала суспензії хлорели, при цьому усі гематологічні показники знаходились в межах норми. Таким чином, результати досліджень свідчать про позитивний вплив досліджуваної суспензії хлорела на ріст та розвиток свиней на відгодівлі. | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | ru |
dc.subject | суспензія хлорели, хімічний склад хлорели, білки, вітаміни, мінеральні речовини, кров | ru |
dc.title | ВИКОРИСТАННЯ СУСПЕНЗІЇ ХЛОРЕЛИ ПРИ ВІДГОДІВЛІ СВИНЕЙ ТА ВПЛИВ НА ГЕМАТОЛОГІЧНІ ПОКАЗНИКИ КРОВІ | ru |
dc.type | Article | ru |
Розташовується у зібраннях: | *НАУКОВІ ПРАЦІ АСПІРАНТІВ* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Воронюк Т.pdf | 572,72 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.