DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3533
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФранчук-Крива Л.О., Кривий М.Ф., Гребенюкова К.О.-
dc.date.accessioned2022-08-05T12:14:25Z-
dc.date.available2022-08-05T12:14:25Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationУДК 619:636.8: 616-053.9:615.272.6 Франчук-Крива Л.О. Ефективність застосування L-глутамінової кислоти у клінічно здорових котів геріатричного віку / Л.О. Франчук-Крива, М.Ф. Кривий, К.О. Гребенюкова // Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: тези доп. І Міжнар. наук.-практ. конф. НПП та молодих науковців (м. Одеса, 13-14 квітня 2021 р.) / ОДАУ. - С. 112-113.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/3533-
dc.description.abstractВстановлено, що пероральне введення L-глютамінової кислоти призводило до підвищення вмісту глобулінів і загального білку на 15,1 і 7,1 %, а також зростання концентрації сечовини і тригліцеридів на 12,4 і 40,6 % у межах фізіологічної норми. Отримані дані опосередковано вказують на нормалізацію білкового і ліпідного обміну та активізацію гуморального імунітету в організмі геріатричних тварин.ru
dc.description.abstractIt was found that oral administration of L-glutamic acid led to an increase in the content of globulins and total protein by 15.1 and 7.1 %, as well as an increase in the concentration of urea and triglycerides by 12.4 and 40.6 % within the physiological norm. The data obtained indirectly indicate the normalization of protein and lipid metabolism and activation of humoral immunity in geriatric pets.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherОдеський державний аграрний університетru
dc.subjectкоти, геріатричний вік, старіння, L-глутамінова кислотаru
dc.subjectcats, geriatric age, aging, L-glutamic acidru
dc.titleЕФЕКТИВНІСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ L-ГЛУТАМІНОВОЇ КИСЛОТИ У КЛІНІЧНО ЗДОРОВИХ КОТІВ ГЕРІАТРИЧНОГО ВІКУru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Франчук-Крива Любов Олексіївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Франчук.pdf411,02 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.