DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3524
Назва: ПОРІВНЯЛЬНА ЕФЕКТИВНІСТЬ АНТИГЕЛЬМІНТНИХ ЗАСОБІВ ЗА АСКАРИДІОЗНО-ГЕТЕРАКОЗНОЇ ІНВАЗІЇ КУРЕЙ
Автори: І.В.Пивоварова, Л.В. Пероцька
Теми: антигельмінтні засоби, аскаридіозно-гетеракозна інвазія, кури, лікування інвазійних хвороб птиці
Дата публікації: 2021
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Пивоварова І. В. Порівняльна ефективність антигельмінтних засобів за аскаридіозно-гетеракозної інвазії курей / І.В.Пивоварова, Л.В. Пероцька // Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: тези доп. І Міжнар. наук.-практ. конф. НПП та молодих науковців (м. Одеса, 13-14 квітня 2021 р.) / ОДАУ. - С. 75-77.
Короткий огляд (реферат): Птахівництву, однієї з найперспективніших, високопродуктивних галузей тваринництва, чималий збиток наносять захворювання різної патології, в тому числі й гельмінтози. Інвазійні хвороби суходільної птиці мають значне поширення й завдають вагомих економічних збитків невеликим приватним господарствам, а також за умови промислового розведення. Внаслідок гельмінтозів молодняк відстає в рості та розвитку, знижується вгодованість дорослих птахів, несучість яєць та племінна цінність птиці. Успішне лікування інвазійних хвороб птиці можливе за умови якісної діагностики та своєчасного проведення цілого комплексу заходів. Важливим є і залишається застосування високоефективних, малотоксичних, дешевих, зручних у використанні, з широким спектром дії антигельмінтних засобів. У зв’язку з цим, актуальними є дослідження щодо порівняльної ефективності антигельмінтних засобів. Матеріали і методи. Дослідження проводились на базі фермерського господарства Білгород-Дністровського району Одеської області, що спеціалізується на відгодівлі курей- бройлерів кросу «КОББ-500».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/3524
Розташовується у зібраннях:Пивоварова Ірина Вікторівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Пивоварова І..pdf566,52 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.