DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3514
Назва: CONTROL OF THE CONTENT OF LACTOBACTERIA IN FODDER PROBIOTIC ADDITIVES
Автори: Sidashova S., Roman L.
Теми: probiotic feed additives, sour milk bacteria, colony forming cells, Lactobacillus spp., prevention
Дата публікації: 2020
Видавництво: Dnipro State Agrarian and Economic University
Бібліографічний опис: Sidashova S., Roman L. Control of the content of lactobacteria in fodder probiotic additives // The 1st International Scientific and Practical Conference «Animal Welfare In The Conditions Of Global Climate Change» (April 21-22 2020 y.). Dnipro, 2020.-P.79-81.
Короткий огляд (реферат): In the framework of the informational-educational program of the Agrarian Advisory Service of the Odessa Region “Effective Organic Cattle Breeding”, the experts analyzed feedback on the results of using probiotic feed additives for animals of different species in different livestock enterprises that turned out to be very contradictory and did not always meet the advertising sellers promises. Therefore, the aim of our study was to develop an express installation testing of feed probiotic supplements, which included strains of different lactobacilli using the method of identification of bacteria of the genus Lactobacillus spp. using titration at 10-fold dilutions of the nutrient medium.
Бактерії роду Lactobacillus spp. є найбільш поширеними представниками нормофлори в складі різних пробіотичних полікомпонентних кормових добавок. Вони виконують в кишечнику тварин цілий ряд важливих функцій по виробленню травних ферментів, ряду незамінних амінокислот, вітамінів, мікроелементів, антимікробних речовин, біостимуляторів, що сприяє кращому засвоєнню поживних речовин корму та підвищенню імунного статусу тварин.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/3514
Розташовується у зібраннях:Роман Лілія Григорівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Roman L..pdf687,66 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.