DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3505
Назва: ПАТОМОРФОЛОГІЧНА ДІАГНОСТИКА МЕХАНІЧНОЇ ТРАВМИ ОСЬОВОГО СКЕЛЕТУ В АСПЕКТІ СУДОВО-ВЕТЕРИНАРНОЇ ЕКСПЕРТИЗИ
Автори: Скрипка М.В., Панікар І.І., Кураліс О.В.
Теми: поводження з тваринами, патоморфологічна діагностика, механічні травми, судово-ветеринарна експертиза
Дата публікації: 2021
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 616-001.365:616-091.1 Скрипка М. В. Патоморфологічна діагностика механічної травми осьового скелету в аспекті судово-сетеринарної експертизи / М.В. Скрипка, І.І. Панікар, О. Кураліс // Актуальні питання судової ветеринарії, морфології та патоморфології: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Одеса, 17–18 червня 2021 р.) / ОДАУ. - Одеса, 2021. - С.19-21.
Короткий огляд (реферат): Поводження з тваринами є важливою стороною діяльності людини, яка впливає на інтереси та почуття багатьох людей, відображається на морально-етичному, соціальному та економічному житті нашого суспільства. Як показали соціологічні дослідження в Україні, Росії та США, жорстоке поводження з тваринами, особливо підлітків, супроводжується протиправними діяннями, спрямованими проти суспільства. Жорстоке поводження з тваринами, сприяє формуванню у громадян, особливо у підлітків і молоді, почуття байдужості до страждань живих істот, закріплюють у суб’єкта прагнення, що породжує агресивність і насильство щодо оточуючих, вандалізм, знущання над людьми. В рамках досудового розслідування, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3. ст. 299 КК України встановити причину загибелі тварин з метою виключення факту жорстокого поводження та насильницької смерті тварин.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/3505
Розташовується у зібраннях:Скрипка Марина Вікторівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Скрипка М.В..pdf441,92 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.