DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3504
Назва: ДОСВІД ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ У ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ «ВЕТЕРИНАРНА МЕДИЦИНА»
Автори: Скрипка М.В., Панікар І.І., Гарагуля Г.І.
Теми: дистанційне навчання, ВНЗ, ветеринарна медицина, карантин
Дата публікації: 2021
Видавництво: Наукова платформа Open Science Laboratory
Бібліографічний опис: Скрипка М. В. Досвід дистанційного навчання у вищих навчальних закладах за спеціальністю «Ветеринарна медицина». / М.В. Скрипка, І.І. Панікар, Г.І. Гарагуля // Сучасні тенденції та концептуальні шляхи розвитку освіти і педагогіки: мат-ли Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. - К., 2021. - Т. 1. - С. 279–288.
Короткий огляд (реферат): У зв’язку з пандемією COVD-19 дистанційна форма навчання на досить тривалий проміжок часу зайняла панівне місце у всій освітній галузі та з інноваційної форми навчання миттєво перетворилася на обов’язкову норму для всіх учасників освітнього процесу. До головних проблем створення і впровадження систем дистанційної освіти автори більшості публікацій відносять комп'ютерно-технологічні, організаційно-управлінські, психолого-педагогічні, фінансово-економічні і нормативно-правові. Метою нашої публікації є окреслення основних проблем та висвітлення власного досвіду роботи в умовах дистанційного навчання на факультетах ветеринарної медицини під час карантину.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/3504
Розташовується у зібраннях:Скрипка Марина Вікторівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Скрипка М..pdf1,02 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.