DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3501
Назва: ДИРОФІЛЯРІОЗ: ПОШИРЕННЯ, ЕТІОЛОГІЯ, ПАТОМОРФЛОГІЯ
Автори: Бєлінцева К.О., Коренєва Ж.Б.
Теми: дирофіляріоз, собаки, епідеміологія, Одеський регіон
Дата публікації: 2021
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 619:616.995.132 Бєлінцева К.О. Дирофіляріоз: поширення, етіологія, патоморфлогія / К.О. Бєлінцева,Ж.Б. Коренєва // Актуальні питання судової ветеринарії, морфології та патоморфології: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Одеса, 17–18 червня 2021 р.) / ОДАУ. - Одеса, 2021. - С.102-105.
Короткий огляд (реферат): Сьогодні проблема дирофіляріозу в Одеському регіоні залишається складною в епідеміологічному плані. Дирофіляріоз викликається нематодами Dirofilaria repens і Dirofilaria immitis. З літературних джерел відомо, що на дирофіляріоз хворіють тварини та людина, але проблематика цього захворювання в Одеському регіоні вивчена недостатньо і залишається складною в епідеміологічному плані, питаннях ранньої діагностики, відсутності специфічних клінічних ознак захворювання у тварин. Мета роботи - вивчити етіологічні фактори, патогенез, клініко-морфологічні ознаки дирофіляріозу у собак в умовах міста Одеси.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/3501
Розташовується у зібраннях:Коренєва Жанна Борисівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Коренєва Ж..pdf661,6 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.