DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3483
Назва: Історія України: методичні вказівки
Автори: Федорова І. В.
Теми: історія України, методичні вказівки, самостійна робота, семінарські заняття
Дата публікації: 2021
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 94(477) (083.13) Федорова І. В. Історія України: методичні вказівки для підготовки до семінарських занять та самостійної роботи здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівнів вищої освіти спеціальностей 211 Ветеринарна медицина, 212 Ветеринарна гігієна, санітарія та експертиза / І.В. Федорова. - Одеса: ОДАУ, 2021. - 32 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки з навчальної дисципліни «Історія України» розроблено для підготовки до семінарських занять та самостійної роботи здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальностей 211 Ветеринарна медицина, 212 Ветеринарна гігієна, санітарія та експертиза. Методичний посібник складено з урахуванням вимог робочої програми другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальностей 211 Ветеринарна медицина, 212 Ветеринарна гігієна, санітарія та експертиза Одеського державного аграрного університету. Надано методичні рекомендації щодо самостійного вивчення тем та методичні рекомендації для підготовки до семінарських занять з дисципліни «Історія України». Рекомендовано теми рефератів, контрольні запитання для перевірки знань, питання до іспиту та список рекомендованої літератури.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/3483
Розташовується у зібраннях:Федорова Інна Валеріївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Метод_рекоменд._Iсторiя_Украiни_Магiстр.pdf483,2 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.