DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3482
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧебан О.М., Федорова І.В.-
dc.date.accessioned2022-08-02T07:58:20Z-
dc.date.available2022-08-02T07:58:20Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationУДК 94:130.2 (477) Чебан О.М., Федорова І. В. Історія української культури: метод. вказівки для підготовки до семінарських занять та самостійної роботи здобувачів вищої освіти початкового рівня (короткого циклу) вищої освіти спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - Одеса: ОДАУ, 2021. - 42 с.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/3482-
dc.description.abstractМетодичні вказівки з навчальної дисципліни «Історія української культури» розроблено для підготовки до семінарських занять та самостійної роботи здобувачів вищої освіти початкового рівня (короткого циклу) вищої освіти спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва Методичний посібник складено з урахуванням вимог робочої програми зазначеної спеціальності Одеського державного аграрного університету. Надано методичні рекомендації щодо самостійного вивчення тем та методичні поради для підготовки до семінарських занять з дисципліни «Історія української культури». Рекомендовано теми рефератів, контрольні запитання для перевірки знань, питання до заліку, проблемно-пошукові завдання та список рекомендованої літератури до кожної теми.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherОдеський державний аграрний університетru
dc.subjectісторія української культури, методичні вказівки, самостійна робота, семінарські заняттяru
dc.titleІсторія української культури: метод. вказівкиru
dc.typeLearning Objectru
Розташовується у зібраннях:Федорова Інна Валеріївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичка_IУК_МБ.pdf625,23 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.