DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3481
Назва: Історія української культури: метод. вказівки
Автори: Чебан О.М., Федорова І.В.,
Теми: історія української культури, методичні вказівки, самостійна робота, семінарські заняття
Дата публікації: 2021
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 94:130.2 (477) Чебан О.М., Федорова І. В. Історія української культури: Історія української культури. Методичні вказівки для підготовки до семінарських занять та самостійної роботи здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальностей 211 Ветеринарна медицина, 212 Ветеринарна гігієна, санітарія та експертиза. - Одеса: ОДАУ, 2021. - 42 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки з навчальної дисципліни «Історія української культури» розроблено для підготовки до семінарських занять та самостійної роботи здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальностей 211 Ветеринарна медицина, 212 Ветеринарна гігієна, санітарія та експертиза. Методичний посібник складено з урахуванням вимог робочих програм другого (магістерського) рівня вищої освіти зазначеної спеціальності Одеського державного аграрного університету. Надано методичні рекомендації щодо самостійного вивчення тем та методичні поради для підготовки до семінарських занять з дисципліни «Історія української культури». Рекомендовано теми рефератів, контрольні запитання для перевірки знань, проблемно-пошукові завдання та список рекомендованої літератури до кожної теми.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/3481
Розташовується у зібраннях:Федорова Інна Валеріївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичка_IУК_М.pdf549,47 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.