DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3477
Назва: Соціологія: методичні вказівки
Автори: Федорова І. В.
Теми: соціологія, методичні вказівки, самостійна робота
Дата публікації: 2021
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 316 Федорова І. В. Соціологія: метод. вказівки для підготовки до семінарських занять та самостійної роботи здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 051 Економіка / І.В. Федорова. - Одеса: ОДАУ, 2021. - 24 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки з навчальної дисципліни «Соціологія» розроблено для підготовки до семінарських занять та самостійної роботи здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 051 «Економіка». Методичний посібник складено з урахуванням вимог робочої програми першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зазначеної спеціальності Одеського державного аграрного університету. Надано методичні рекомендації щодо самостійного вивчення тем та методичні поради для підготовки до семінарських занять з дисципліни «Соціологія». Рекомендовано теми рефератів, контрольні запитання для перевірки знань, питання до заліку та список рекомендованої літератури. У посібнику розглядаються основні положення соціології.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/3477
Розташовується у зібраннях:Федорова Інна Валеріївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки з Соціології_2021.pdf891,84 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.