DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3470
Назва: Актуальні питання формування рефлексивної компетентності майбутніх учителів англійської мови
Автори: Єременко Т.Є., Валентюк Н. О.
Теми: формування рефлексивної компетентності, майбутні учителі, англійська мова
Дата публікації: 2022
Видавництво: ОНУ ім. І.І. Мечникова
Бібліографічний опис: Єременко Т. Є. Актуальні питання формування рефлексивної компетентності майбутніх учителів англійської мови / Т.Є. Єременко, Н.О. Валентюк // Актуальні питання лінгвістики та методики викладання іноземних мов: зб. матер. VIII міжнар. наук.-практ. конф. (12 квітня 2022 р., м. Одеса) / ОНУ ім. І.І. Мечникова. - Одеса, 2022. - С. 342-347.
Короткий огляд (реферат): Значно прискорений темп життя, швидкі зміни в суспільному житті, стрімкий розвиток науки, інтеграція України в Європейський освітній простір призвели до необхідності реформування всієї системи освіти в нашій країні. Низка стратегічних перетворень торкнулася і вищої освіти, яка відіграє в цьому процесі одну з ключових ролей. Модернізація вищої освіти сфокусована на зміну вимог щодо якості підготовки майбутнього педагога, основними з яких є висока професійна компетентність, його спроможність ефективно використовувати в кожній конкретній ситуації засвоєні раніше знання і набутий під час навчання особистісний досвід, здатність і прагнення до постійного саморозвитку і самовдосконалення. Все це дозволить набути майбутньому вчителю високих професійних характеристик, що мають на меті забезпечити його конкурентоспроможність як професіонала не тільки в нашій країні, а й за її межами.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/3470
Розташовується у зібраннях:Валентюк Наталія Олександрівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
9.pdf1,02 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.