DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3447
Назва: РЕМОНТ ТРАКТОРІВ І АВТОМОБІЛІВ: навч. посібн.: у 2–х кн. – Кн.1
Автори: Домущі Д.П., Яковенко А.М., Осадчук П.І., Ліпін А. П., Житков С. С., Павлішин П. М.
Теми: ремонт, трактори, автомобілі, зношення техніки
Дата публікації: 2020
Видавництво: Одеса: ТЕС
Бібліографічний опис: Ремонт тракторів і автомобілів: навч. посібн.: у 2–х кн. – Кн.1 / Д. П. Домущі , А. М. Яковенко, П. І. Осадчук [та ін.]. – Одеса: ТЕС, 2020. – 191 с.
Короткий огляд (реферат): Входження України до єдиного європейського та світового науково-освітнього простору значною мірою залежить від рівня освіти фахівців. Цей рівень забезпечується шляхом засвоєння освітньо-професійних програм, що відповідають колу соціальних і професійних завдань та обов’язків певної кваліфікації. Довговічність і надійність гусеничних і колісних тракторів та транспортних засобів багато в чому зумовлено явищами тертя і зношування, що відбуваються в вузлах та агрегатах. Зношування призводить до порушення герметичності вузлів та втрати точності взаємного розташування деталей і переміщень. Як результат виникають заклинювання, удари, вібрації, що призводить до відмов та поломок.Тому ефективне виконання усіх видів ремонтних робіт і технічного сервісу мобільної сільськогосподарської техніки і транспортних засобів із застосуванням прогресивних технологій може бути забезпечене широко розвинутою системою наукових, виробничих та інших структур. Для цього слід створювати та постійно удосконалювати ремонтно‐обслуговуючу базу сільського господарства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/3447
Розташовується у зібраннях:ПІДРУЧНИКИ, НАВЧАЛЬНІ ПОСІБНИКИ



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.