DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3403
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХімич М. С., Родіонова К. О., Скрипка Г.А., Горобей О.М.-
dc.date.accessioned2022-02-11T13:25:09Z-
dc.date.available2022-02-11T13:25:09Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationСпосіб визначення токсичності м'яса каракатиці / М.С. Хімич, К.О. Родіонова, Г.А. Скрипка, О.М. Горобей. Патент на корисну модель №148764. 16.09.2021ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/3403-
dc.description.abstractСпосіб визначення токсичності м'яса каракатиці, що включає підготовку тест-культури інфузорій Соїроба зїеіпіі, відбір проби досліджуваного продукту, екстрагування проби, фільтрування відібраного екстракту, внесення фільтрату в тест-культуру інфузорій, термостатування одержаної суміші при температурі +26...+28 °С і визначення токсичності досліджуваного продукту, спостерігаючи за життєдіяльністю інфузорій під час термостатування, який відрізняється тим, що відбирають пробу вагою 10 г, екстрагування проби проводять хімічно чистим ацетоном в об’ємі 4-8 см3 та розбавляють фільтрат розчином Лозина-Лозинського перед внесенням в тест-культуру інфузорій з розрахунку 60 см3 на 0,5 см3 фільтрату.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherУкраїнський інститут інтелектуальної власностіru
dc.subjectтоксичність, м'ясо каракатиці, тест-культури, патентru
dc.titleСпосіб визначення токсичності м'яса каракатиці: Патент на корисну модельru
dc.typeTechnical Reportru
Розташовується у зібраннях:Хімич Марія Сергіївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Спосіб визначення токсичності м'яса каракатиці.pdf1,06 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.