DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3357
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorDudarev І., Uminsky S., Yakovenko А., Chuchuy V., Korolkova M.-
dc.contributor.authorДударев І., Уминський С., Яковенко А., Чучуй В., Королькова М.-
dc.contributor.authorДударев И., Уминський С., Яковенко А., Чучуй В., Королькова М.-
dc.date.accessioned2021-11-16T08:52:28Z-
dc.date.available2021-11-16T08:52:28Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationUDC 636.085.55.4 Dudarev І., Uminsky S., Yakovenko А., Chuchuy V., Korolkova M. Assessment of nutrients in maize and their use in a recipe for animal feeds. Аgrarian Bulletin of the Black Sea Littoral. 2021, Issue 100. 124-127.ru
dc.identifier.otherDOI: 10.37000/abbsl.2021.100.21-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/3357-
dc.description.abstractThe main objective of feed production is to saturate the feed market with appropriate products in order to provide feed for the livestock sector of the agro-industrial complex, as well as help to adapt to increasingly complex demands in consumer markets and encourage farmers to make the most of feed to increase animal productivity. Providing feed with cheaper, more efficient and more rational technology is the goal of modern feed manufacturers for all animals. It is necessary to provide the best food for the better condition of animals of different groups and conditions. Innovative and well-grounded technologies have been introduced into the production, it is a constant work on improving the equipment that is used as part of the technological line to achieve high quality feeds. Engineering works every day to improve performance and nutritional performance for quality feeding of all major animal species. This is due to the nutritional characteristics of corn, namely, the rationale for the use of rods in the composition of feed.ru
dc.description.abstractОсновна задача кормовиробництва це насичення ринку кормів відповідною продукцією для того, щоб забезпечити кормами тваринницький сектор агропромислового комплексу, а також здійснювати допомогу в адаптації до все більш складних вимог на споживчих ринках і заохочення фермерів до максимально корисного використання кормів для підвищення продуктивності тварин. Забезпечення кормами більш дешевою, ефективною та за більш раціональною технологіею, це мета сучасних виробників кормів для всіх тварин. Необхідно надати кращий корм для найліпшого стану тварин різних груп та причнаення. Інноваційні та обґрунтовані технології впроваджені у втробництво, це постійна робота над удосконаленням обладнання яке використовується в складі технологічної лінії для досягнення високих показників якості кормів. Інженирінг працює щодня, прагнучи поліпшити експлуатаційні та харчові показники для здійснення якісної відгодівлі всіх основних видів тварин. Це обумовлюється харчовими показниками кукурудзи а саме обгрунтуванням можливості використання стрижнів у складі кормів.ru
dc.description.abstractОсновная задача кормопроизводства это насыщение рынка кормов соответствующей продукцией для того, чтобы обеспечить кормами животноводческий сектор агропромышленного комплекса, а также оказывать помощь в адаптации к все более сложных требований на потребительских рынках и поощрения фермеров к максимально полезного использования кормов для повышения продуктивности животных. Обеспечение кормами более дешевой, эффективной и при более рациональной технологией, это цель современных производителей кормов для всех животных. Необходимо предоставить лучший корм для лучшего состояния животных разных групп и причнаення. Инновационные и обоснованные технологии внедрены в втробництво, это постоянная работа над совершенствованием оборудования, которое используется в составе технологической линии для достижения высоких показателей качества кормов. Инжениринг работает ежедневно, стремясь улучшить эксплуатационные и пищевые показатели для осуществления качественной откорма всех основных видов животных. Это объясняется пищевыми показателями кукурузы а именно обоснованием возможности использования стержней в составе кормов.ru
dc.language.isoenru
dc.publisherОдеський державний аграрний університетru
dc.subjectfeed, structure, use, composition, rodsru
dc.subjectкорм, будова, використання, склад, стрижніru
dc.subjectкорм, строение, использование, состав, стержниru
dc.titleASSESSMENT OF NUTRIENTS IN MAIZE AND THEIR USE IN A RECIPE FOR ANIMAL FEEDSru
dc.title.alternativeОЦІНКА ЖИВИЛЬНИХ РЕЧОВИН СКЛАДОВИХ КУКУРУДЗИ ТА ЇХ ВИКОРИСТАННЯ В РЕЦЕПТАХ КОМБІКОРМІВ ДЛЯ ТВАРИНru
dc.title.alternativeОЦЕНКА ПИТАТЕЛЬНЫХ ВЕЩЕСТВ СОСТАВЛЯЮЩИХ КУКУРУЗЫ И ИХ ИСПОЛЬЗОВАНИЕ В РЕЦЕПТЕ КОМБИКОРМА ДЛЯ ЖИВОТНЫХru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Дударев Ігор Іванович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
23.pdf289,57 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.