DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3333
Назва: Основоположник науки відродження сільського господарства України
Автори: Сахацький М.П., Запша Г.М.
Теми: відродження сільського господарства України, реформування сільськогосподарських підприємств, В. В. Юрчишин
Дата публікації: 2015
Видавництво: Економіка АПК
Бібліографічний опис: Сахацький М.П.,Запша Г. М. Основоположник науки відродження сільського господарства України // Економіка АПК. – 2015. - №3. – С. 90-93.
Короткий огляд (реферат): У науці основою служить вершина. В аграрній економічній науці знаменною вершиною в дослідженні проблеми відродження сільського господарства постає академік Володимир Васильович Юрчишин, який ще у 1999 році в журналі «Економіка України» опублікував статтю під красномовною назвою: «До проблеми відродження сільського господарства України». Саме тоді було започатковано наукове опрацювання проблеми, що й нині не лише зберігає свою актуальність, а загострюється в силу збереження перманентної соціально-демографічної кризи села та ведення виснажливої для селянства й національної економіки антитерористичної операції. Відродження сільського господарства стостосується різних його граней та значною мірою визначається аграрною політикою й розвитком аграрних і земельних відносин в Україні. В.В. Юрчишину належить беззаперечний пріоритет в опрацюванні соціально- економічних, політико-правових та організаційних проблем аграрної й земельної реформи, ідей щодо відродження села і сільського господарства, підходів до реформування сільськогосподарських підприємств, засад становлення різноукладної економіки сільських територій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/3333
Розташовується у зібраннях:Сахацький Микола Павлович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
E_apk_2015_3_17.pdf121,77 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.