DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3305
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНаливайко Л.І., Родіонова К.О., Авдос’єва І.К., Івлева О.В.-
dc.contributor.authorNalivaiko L., Rodionova, K., Avdosieva I., Ivleva O.-
dc.date.accessioned2021-11-04T09:40:14Z-
dc.date.available2021-11-04T09:40:14Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationУДК: 619:616-078:636.5.085.1 Розповсюдження бактеріальної інфекції через корми та продукти тваринного походження / Л.І. Наливайко, К.О. Родіонова, І.К. Авдос’єва, О.В. Івлева // Аграрний вісник Причорномор'я : зб. наук.праць / ОДАУ. - Одеса, 2019. - Вип. 93. - С.154-159.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/3305-
dc.description.abstractЗабезпечення населення України біологічно повноцінної продукцією птахівництва є однією з провідних завдань господарства на сьогодні. Для збільшення виробництва яйця і м'яса птиці необхідні високоспеціалізовані комбікорми, які дозволяють повністю реалізувати генотип високопродуктивної птиці. У статті наведено результати фізик-хімічного та мікробіологічного контролю кормів та їх інгредієнтів для птиці на наявність патогенної мікрофлори.ru
dc.description.abstractВ условиях стремления вступления Украины в ЕС проблема адаптации национальных стандартов качества с европейскими, занимают первостепенное место. Это касается и кормления сельскохозяйственных животных и птицы. Однако, пока цены доминируют над качеством, потребитель комбикормов и их ингредиентов должен придерживаться строгого контроля продукции, которую закупают. Поэтому, проблема контроля качества кормов является актуальной и может быть решена с помощью системного мониторинга. Общая бактериальная обсемененность кормов животного происхождения превышала допустимые ГОСТом нормы (не более 500 тыс. м.к./г корма) в 9–130 раз, а комбикормов – в 4–28 тыс раз. Корма животного происхождения (рыбная мука, рыбный шрот) и комбикорма, в состав которых входили компоненты животного происхождения, были контаминированные S.typhimurium, Pr.vulgaris и St. aureus.ru
dc.description.abstractIn the conditions of aspiration of entry of Ukraine in ЕС problem of adaptation of national standards of quality with European, occupy a primary place. It touches feeding of agricultural animals and bird. However, while prices prevail above quality, consumer of the mixed fodders and them of ingredients must adhere to strict control of products that is bought in. Therefore, a problem of control of quality of forage is actual and can be decided by means of the system monitoring. General bacterial contamination forage of animal origin exceeded possible GOST norms (no more than 500 thousand m.k./g of feed) in 9–130 times, and the mixed fodders – in 4–28 thousand of one times. Forage of animal origin (fish flour, fish meal) and mixed fodder, the components of animal origin entered in the complement of that, were contaminated S.typhimurium, Pr.vulgaris and St. aureus.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherОдеський державний аграрний університетru
dc.subjectкорми, комбікорми, інфекція, контамінація, птицяru
dc.subjectкорма, комбикорм, инфекция, контаминация, птицаru
dc.subjectfeed, compound feed, infection, contamination, poultryru
dc.titleРОЗПОВСЮДЖЕННЯ БАКТЕРІАЛЬНОЇ ІНФЕКЦІЇ ЧЕРЕЗ КОРМИ ТА ПРОДУКТИ ТВАРИННОГО ПОХОДЖЕННЯru
dc.title.alternativeРАСПРОСТРАНЕНИЕ БАКТЕРИАЛЬНОЙ ИНФЕКЦИИ ЧЕРЕЗ КОРМА И ПРОДУКТЫ ЖИВОТНОГО ПРОИСХОЖДЕНИЯru
dc.title.alternativeTHE SPREAD OF BACTERIAL INFECTION THROUGH FEEDS AND PRODUCTS OF ANIMAL ORIGINru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Родіонова Катерина Олександрівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
27.pdf1,24 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.