Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3302
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Kogut I. M. | - |
dc.contributor.author | Когут І. М. | - |
dc.date.accessioned | 2021-11-04T09:04:16Z | - |
dc.date.available | 2021-11-04T09:04:16Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | UDC 631.55:006.83:633.11″324″ Kogut I. M. Yield and grain quality of winter wheat after different predecessors // Аграрний вісник Причорномор'я : зб. наук.праць / ОДАУ. - Одеса, 2014. - Вип. 71. - С.65-68. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/3302 | - |
dc.description.abstract | Studies have shown that predecessors affect the yield and grain quality of winter wheat. The best quality grain per years was after peas, black fallow, soybean and mustard. | ru |
dc.description.abstract | Дослідження показали, що попередники впливали на урожайність та якість зерна озимої пшениці. Найбільш якісне зерно по рокам виявилось після гороху, чорного пару, сої та гірчиць. | ru |
dc.description.abstract | Исследования показали, что предшественники влияли на урожайность и качество зерна озимой пшеницы. Наиболее качественное зерно по годам оказалось после гороха, черного пара, сои и горчицы. | ru |
dc.language.iso | en | ru |
dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | ru |
dc.subject | winter wheat, predecessors, productivity, grain quality | ru |
dc.subject | озима пшениця, попередники, урожайність, показники якості зерна | ru |
dc.subject | озимая пшеница, предшественники, показатели качества зерна | ru |
dc.title | YIELD AND GRAIN QUALITY OF WINTER WHEAT AFTER DIFFERENT PREDECESSORS | ru |
dc.title.alternative | Урожайність та якість зерна озимої пшениці після різних попередників | ru |
dc.title.alternative | Урожайность и качество зерна озимой пшеницы после разных предшественников | ru |
dc.type | Article | ru |
Розташовується у зібраннях: | Когут Інна Миколаївна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
15.pdf | 298,35 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.