DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3273
Назва: ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ ЗБИРАННЯ ЗЕРНОВИХ КУЛЬТУР
Інші назви: ОСОБЕННОСТИ ОРГАНИЗАЦИИ ТЕХНОЛОГИЧЕСКОГО ПРОЦЕСА УБОРКИ ЗЕРНОВЫХ КУЛЬТУР
FEATURES OF ORGANIZATION OF TECHNOLOGICAL PROCESS OF CLEANING UP OF GRAIN-CROPS
Автори: Домущі Д. П., Новаковский М.А.
Домущи Д.А., Новаковский Н.А.
Domuschy D.A., Novacovski N.А.
Теми: технологія, комбайн, зернові культури, зерно, пшениця, технологічний процес, роздільне збирання, пряме комбайнування
технология, комбайн, зерновые культуры, зерно, пшеница, технологичный процесс, раздельная уборка, прямое комбайнирование
technology, combine, grain-crops, grain, wheat, technological process, separate cleaning up, direct cleaning combine
Дата публікації: 2013
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 629.144.2.004.5 Домущі Д. П. Особливості організації технологічного процесу збирання зернових культур / Д. П. Домущі, М.А. Новаковский // Аграрний вісник Причорномор’я: зб. наук.праць / ОДАУ. – Одеса, 2013. - Вип. 67. – С. 157-161.
Короткий огляд (реферат): Представлено аналіз існуючих технологій збирання зернових культур. Пропонуються рекомендації для оптимальної організації технологічного процесу збирання зернових колосових культур.
Представлен анализ существующих технологий уборки зерновых культур. Предлагаются рекомендации для оптимальной организации технологического процесса уборки зерновых колосовых культур.
The analysis of existent technologies of cleaning up of grain-crops is presented. Offered to recommendation for optimal organization of technological process of cleaning up of ear grain-crops.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/3273
Розташовується у зібраннях:Домущі Дмитро Панасович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
avpt_2013_67_28.pdf320,67 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.