DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3264
Назва: АКТУАЛІЗАЦІЯ МІСТОБУДІВНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ
Автори: Михайлюк В.І., Каравель В.Г.
Теми: містобудівна документація, планування територій громад, розвиток населених пунктів
Дата публікації: 2021
Видавництво: Херсонський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Михайлюк В.І. Актуалізація містобудівної документації / В.І. Михайлюк, В.Г. Каравель // Управління та раціональне використання земельних ресурсів в новостворених територіальних громадах: проблеми та шляхи їх вирішення: матер.V Всеукр. наук.-практ. конф. (Херсон, 04-05 березня 2021р.) / Херсонський державний аграрно-економічний університет. – Херсон, 2021. – С. 163-166.
Короткий огляд (реферат): Стратегія розвитку населених пунктів - це соціальна, економічна і екологічно збалансована діяльністьорганів місцевого самоврядування, спрямована на створення їх економічного потенціалу, повноцінного життєвого середовища для сучасного та наступних поколінь на основі раціонального та ефективного використання наявних ресурсів. Обов’язковою умовою планування територій громад є наявність плану зонування і містобудівної документації - законодавчо затверджених текстових та графічних матеріалів, якими регулюється планування, забудова й використання територій.Мета цих документів полягає у обґрунтуванні довгострокової стратегії планування та забудови території.Розробка містобудівної документації і впровадження її в діяльність органів місцевого самоврядування та органів виконавчої влади - шлях до сталого розвитку територій, адже будь-які програми розвитку населених пунктів повинні бути узгоджені з містобудівною документацією.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/3264
Розташовується у зібраннях:Михайлюк Віктор Іванович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
3.pdf624,95 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.