DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3263
Назва: ОРГАНІЗАЦІЙНО-ПРАВОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ РОЗВИТКУ ОБ’ЄДНАНИХ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД
Автори: Артемов В.О., Пономарчук Д.В.
Теми: організаційно-правове забезпечення, розвиток, об’єднані територіальні громади
Дата публікації: 2021
Видавництво: Херсонський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Артемов В. О. Організаційно-правове забезпечення розвитку об’єднаних територіальних громад / В.О. Артемов, Д.В. Пономарчук // Управління та раціональне використання земельних ресурсів в новостворених територіальних громадах: проблеми та шляхи їх вирішення: матер.V Всеукр. наук.-практ. конф. (Херсон, 04-05 березня 2021р.) / Херсонський державний аграрно-економічний університет. – Херсон, 2021. – С. 23-26.
Короткий огляд (реферат): На шляху до Євросоюзу необхідно провести деякі зміни, адаптувати наше національне законодавство до законодавства ЄС. На розвиток об’єднаних територіальних громад насамперед впливають контролюючі чинники. Контролюючі чинники полягають у нагляді за використанням та охороною земельно-ресурсного потенціалу, адже земля є основним національним багатством. Контрольза використанням та охороною земель – важлива функція державного управління в сфері земельних відносин, завдання якого полягає в забезпеченні виконання органами державної влади та місцевого самоврядування, підприємствами, установами, організаціями і громадянами вимог земельного законодавства України. Варто звернути увагу на те, що інспектування здійснюється за всіма без винятку суб’єктами земельних правовідносин, а не тільки за юридичними та фізичними особами; він стосується всіх земель незалежно від форм власності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/3263
Розташовується у зібраннях:Артемов Владислав Олександрович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2.pdf681,92 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.