DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3262
Назва: ЕКОНОМІЧНІ ЧИННИКИ ВПЛИВУ НА РОЗВИТОК ОБ’ЄДНАНИХ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД
Автори: Артемов В.О., Єлькін Е.О.
Теми: економічні чинники, розвиток, об’єднані територіальні громади
Дата публікації: 2021
Видавництво: Херсонський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Артемов В. О. Економічні чинники впливу на розвиток об’єднаних територіальних громад / В.О. Артемов, Е.О. Єлькін // Управління та раціональне використання земельних ресурсів в новостворених територіальних громадах: проблеми та шляхи їх вирішення: матер.V Всеукр. наук.-практ. конф. (Херсон, 04-05 березня 2021р.) / Херсонський державний аграрно-економічний університет. – Херсон, 2021. – С. 19-23.
Короткий огляд (реферат): У зв’язку з реформою децентралізації державного управління, починаючи з 2014 року по усій території нашої держави йде активне створення територіальних об’єднаних громад, але попри очікувану успішність вона стикається з деякими проблемами. На прикладі ОТГ Одеської області нами було проведено дослідження і були визначені чинники економічного характеру, які впливають на успішний розвиток новоутворень. До економічних факторів, що впливають на розвиток територіальних громад можна віднести бюджет, стратегічні перспективи, інвентаризацію земель і невизначеність меж новоутворених формувань.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/3262
Розташовується у зібраннях:Артемов Владислав Олександрович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf735,94 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.