DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3249
Назва: ДУАЛЬНА ОСВІТА ЯК ЕФЕКТИВНИЙ МЕХАНІЗМ ПАРТНЕРСТВА АГРАРНОЇ ОСВІТИ ТА ПІДПРИЄМНИЦТВА
Автори: Брошков М. М., Булишева Д.В.
Теми: дуальна освіта, партнерство, аграрна освіта, підприємництво
Дата публікації: 2019
Видавництво: Науково-методичний центр ВФПО
Бібліографічний опис: УДК 378-022.215:63+658.1 (045) Брошков М. М. Дуальна освіта як ефективний механізм партнерства аграрної освіти та підприємництва / М.М. Брошков, Д.В. Булишева // Дуальна форма здобуття освіти як одна з моделей поліпшення якості підготовки фахівців для аграрного сектору економіки України: зб. тез Міжнар. наук.-практ. конф. (17 жовтня 2019 р.). – К., 2019. – С.67-70.
Короткий огляд (реферат): В сучасних умовах ринкової трансформації економіки України та збільшення кількісних показників надання послуг з отримання освіти відбулося знецінення традицій практичної підготовки здобувачів освіти. Внаслідок корпоратизації та приватизації держава втратила більшість важелів адміністративного впливу на підприємства, які дозволяли розглядати практичну підготовку студентів в позаекономічної площині. Податкові та інші ринкові преференції не отримали сталості і після впровадження швидко скасовуються з міркувань бюджетної консолідації і запобіганню корупції.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/3249
Розташовується у зібраннях:Брошков Михайло Михайлович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
7.pdf724,25 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.