DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3144
Назва: Бібліотека в цифрову епоху: від традиції до інновації: збірник матеріалів Всеукраїнської бібліотечної конференції
Автори: Укл. О.П. Крайтель, Г.О. Башкатова
Теми: бібліотека,цифрова епоха, традиції, інновації, обмін досвідом, інформаційний простір
Дата публікації: 2021
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 021:004:005.745 Бібліотека в цифрову епоху: від традиції до інновації: збірник матеріалів Всеукраїнської бібліотечної конференції, присвяченої 100-річчю заснування ФБ ОДАУ / Укл. О.П. Крайтель, Г.О. Башкатова / Електронний ресурс. – Одеса: ОДАУ, 2021. - 96 с.
Короткий огляд (реферат): У збірнику представлені матеріали Всеукраїнської бібліотечної конференції, присвяченої 100-річчю заснування Фундаментальної бібліотеки Одеського державного аграрного університету. Конференція відбулася 26 травня 2021 року в режимі онлайн на платформі Zoom. У тезах доповідей висвітлені актуальні питання щодо розвитку бібліотечно-інформаційного потенціалу в сучасних умовах; шляху книговидавництва від минулого до сьогодення; діджиталізації ресурсів і послуг бібліотек як складової цифрової трансформації країни. Також були представлені цифрові проекти бібліотек в інформаційному просторі.
Опис: Для керівників і фахівців бібліотек закладів вищої освіти, видавництв, книготорговельних та інших зацікавлених організацій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/3144
Розташовується у зібраннях:ЗБІРНИКИ НАУКОВИХ ПРАЦЬ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник тез конференції ФБ ОДАУ 2021. (1).pdf2,35 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.