DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3125
Назва: ВИЗНАЧЕННЯ ПРЕДМЕТНИХ СФЕР ГЛОБАЛЬНОГО ЕКОНОМІЧНОГО ВРЯДУВАННЯ
Автори: Кобилянська А. В.
Теми: предметні сфери, глобальне економічне врядування
Дата публікації: 2018
Видавництво: Центр фінансово-економічних наукових досліджень
Бібліографічний опис: Кобилянська А. В. Визначення предметних сфер глобального економічного врядування / А. В. Кобилянська // Сучасний стан та перспективи розвитку економіки, обліку та права: зб. тез доповідей Міжнар. наук.-практ. конф. (Полтава, 14 травня 2018 р.): у 5 ч. –.Полтава, 2018. – Ч. 1. – С. 12-14.
Короткий огляд (реферат): Визначення предметних сфер глобального економічного врядування (ГЕВ) дозволить якісно викоремити ті царини, які вимагають особливих іструментів спрямованої дії задля досягнення цілей економічного розвитку. Відповідно, на сучасному етапі розвитку світової економіки можливо сконструювати наступну схему, що відображає складну систему предметних сфер глобального економічного врядування. Причому в якості глобального економічного врядування ми розуміємо, як те, що спрямовано на вирішення суто економічних питань, так і те врядування, яке використовує економічний інструментарій. Так, ті субєкти глобального економічного врядування, які, відповідно до засадничих документів, до організаційної форми, до сектору до якого належать, прямо не мають на меті здійснення економічного впливу теж можуть його реалізовувати.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/3125
Розташовується у зібраннях:Кобилянська Алла Валеріївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
7.pdf694,88 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.