DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3102
Назва: CHANGE IN THE PHASE STATE OF THE MIXTURE OF THE FODDER FOR ANIMALS AND BIRDS
Інші назви: ЗМІНА ФАЗОВОГО СТАНУ СУМІШІ КОМБІКОРМІВ ДЛЯ ТВАРИН І ПТАХІВ
ИЗМЕНЕНИЕ ФАЗОВОГО СОСТОЯНИЯ СМЕСИ КОМБИКОРМОВ ДЛЯ ЖИВОТНЫХ И ПТИЦЫ
Автори: Dudarev І., Uminsky S., Yakovenko А., Chuchuy V., Korolkova M., Dmitrieva S.
Дударев І., Уминський С., Яковенко А., Чучуй В., Королькова М., Дмитрієва С.
Теми: compound feed, time, mixing, condition, homogeneity
комбікорм, час, змішування, стан, однорідність
комбикорм, время, смешивание, состояние, однородность
Дата публікації: 2021
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: UDC 636.087.7 Dudarev І., Uminsky S., Yakovenko А., Chuchuy V., Korolkova M., Dmitrieva S. Change in the phase state of the mixture of the fodder for animals and birds. Аgrarian Bulletin of the Black Sea Littoral. 2021, Issue 99. 116-119.
Короткий огляд (реферат): If the production cycle specifies insufficient time to achieve a homogeneous mixture, then this leads to a change in the recipe composition, which is unacceptable when feeding animals. The optimal mixing time is usually determined by empirical data based on mixture monitoring and testing. The range of recommended mixing times for different types of mixers today is significant and can vary significantly. To achieve the best performance in achieving the uniformity of the feed mixture for animals, the time spent by the components in the working area of the machine is often increased, which in turn leads to negative consequences due to the resulting segregation and deterioration of uniformity indicators. On the other hand, an unreasonable reduction in the time for the formation of a homogeneous mixture is also a problem in the appearance of which there is a change in the recipe composition. Therefore, the determination of the reasonable time for mixing the ingredients in the manufacture of compound feed is an urgent task of modern production.
У разі якщо виробничим циклом визначено час недостатнє для досягнення однорідної суміші, то це призводить до зміни рецептурного складу, що є неприпустимим при годуванні тварин. Оптимальний час змішування як правило визначається емпіричними даними на основі моніторингу суміші і тестування. Розмах рекомендованого часу змішування різними типами змішувачів на сьогоднішній день має значні величини і може істотно відрізняться. Для досягнення найкращих показників по досягненню однорідності кормової суміші для тварин часто збільшують час перебування компонентів в робочій зоні машини, що в свою чергу призводить до негативних наслідків, внаслідок виникає сегрегації, і погіршення показників однорідності. З іншого боку необґрунтоване скорочення часу на освіту однорідної суміші також є проблемою при виникненні якої відбувається зміна рецептурного складу. Тому визначення обґрунтованого часу змішування інгредієнтів при виготовленні комбікорму є актуальним завданням сучасного виробництва.
В случае если производственным циклом определено время недостаточное для достижения однородной смеси, то это приводит к изменению рецептурного состава, что является недопустимым при кормлении животных. Оптимальное время смешивания как правило определяется эмпиричекими данными на основе мониторинга смеси и тестирования. Размах рекомендуемого времени смешивания различными типами смесителей на сегодняшний день имеет значительные величины и может существенно отличатся. Для достижения наилучших показателей по достижению однородности кормовой смеси для животных зачастую увеличивают время нахождения компонентов в рабочей зоне машины, что в свою очередь приводит к негативным последствиям, вследствие возникающей сегрегации, и ухудшения показателей однородности. С другой стороны необоснованное сокращение времени на образование однородной смеси также является проблемой при возникновении которой происходит изменение рецептурного состава. Поэтому определение обоснованного времени смешивания ингредиентов при изготовлении комбикорма является актуальной задачей современного производства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/3102
Розташовується у зібраннях:Дударев Ігор Іванович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
21.pdf579,62 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.