DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3094
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorKoreneva Zh., Khimich M., Rodionova K., Gunich V., Danileiko M.-
dc.contributor.authorКоренєва Ж., Хімич М., Родіонова К., Гуніч В., Данилейко М.-
dc.date.accessioned2021-08-11T08:34:21Z-
dc.date.available2021-08-11T08:34:21Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationUDC 619:614.31:637 Koreneva Zh., Khimich M., Rodionova K., Gunich V., Danileiko M. Quality and safety indicators of poultry meat with different storage methods. Аgrarian Bulletin of the Black Sea Littoral. 2021, Issue 99. 22-26.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/3094-
dc.description.abstractThe problem of preserving the nutritional value of meat of all types of animals and poultry is the number one problem in our state. Poultry meat is not inferior to animal meat in terms of nutritional value and technological properties, and even surpasses it in most parameters. The problem of quality control of poultry meat becomes the most important and priority, especially with increasing production and supply to Ukraine. Recently, experts have been paying attention to the influence of various factors on the quality and safety of poultry meat during storage, especially long-term storage. The chemical composition of raw meat is an objective indicator of the nutritional value of poultry meat. It depends on the type of bird, its breed, sex, age, fatness. Therefore, the composition of meat, even one species of poultry, may be different and differ from those in the directories. In addition, poultry meat of different types has different storage conditions and periods, in case of violation of which the raw material loses its quality.ru
dc.description.abstractПроблема збереження харчової цінності м'яса всіх видів тварин та птиці є проблемою номер один в нашій державі. М'ясо сільськогосподарської птиці за показниками харчової цінності та технологічними властивостями не поступається м'ясу тварин, а за більшістю параметрів навіть перевершує його. В сучасних умовах світової птахопереробної галузі, коли відмічається збільшення обсягів виробництва та постачання продукції в Україну, проблема контролю якості цієї продукції стає найголовнішою і першочерговою. Останнім часом фахівці звертають увагу на вплив різноманітних чинників на якість і безпечність м'яса птиці під час його зберігання, особливо тривалого. Хімічний склад м'ясної сировини є об’єктивним показником поживної цінності м’яса птиці. Хімічний склад м'яса залежить від виду птиці, її породи, статі, віку, вгодованості. Тому за складом м’ясо птиці, навіть одного виду, може бути різним і відрізнятися від показників у довідниках. Крім того, м'ясо птиці різних видів, має різні умови і терміни зберігання, при порушенні яких сировина втрачає свою якість.ru
dc.language.isoenru
dc.publisherОдеський державний аграрний університетru
dc.subjectquality and safety, chicken, turkey, micro-structural analysis, microbiological indicators, chemical compositionru
dc.subjectякість і безпечність, курка, індичка, мікроструктурний аналіз, мікробіологічні показники, хімічний складru
dc.titleQUALITY AND SAFETY INDICATORS OF POULTRY MEAT WITH DIFFERENT STORAGE METHODSru
dc.title.alternativeПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ І БЕЗПЕЧНОСТІ М'ЯСА ПТИЦІ ЗА РІЗНИХ УМОВ ЗБЕРІГАННЯru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Коренєва Жанна Борисівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
7.pdf543,57 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.