Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3058
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Луцюк О. М. | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-23T10:41:30Z | - |
dc.date.available | 2021-06-23T10:41:30Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Луцюк О. М. Удосконалення технологіі виробництва молока в умовах ПРАТ МХП «Зернопродукт» м. Ладижин Вінницької області: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр». Спецiальнiсть 204 - «Технологiя виробництва та переробки продукцiї тваринництва» / О. М. Луцюк // Керівник: доктор с.-г. наук, професор Р. Л. Сусол / ОДАУ. – Одеса, 2020. – 93 с. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/3058 | - |
dc.description.abstract | Метою дипломної роботи є вивчення та удосконалення технології виробництва молока в умовах ПрАТ МХП «Зернопродукт» м. Ладижин Вінницької області. Для досягнення поставленої мети вирішували наступні задачі: вивчити особливості технологічного процесу промислового виробництва молока в умовах даного провідного господарства; здійснити аналіз та розробити шляхи удосконалення технології годівлі дійних корів з урахуванням поточних обставин, що склалися у господарстві; визначити економічну ефективність проведених досліджень. В результаті проведених досліджень встановлено, що удосконалення технології годівлі дійних корів в господарстві полягало у вимушеному застосуванні силосно-концентратного типу годівлі за умови відсутності достатньої кількості люцернових сінажу та сіна, а також в оптимізації раціону годівлі дійних корів у різні фізіологічні періоди за мінерально-вітамінним живленням за рахунок включення преміксу «Польфамікс С/Екс 0,4%», що виявилося у збільшенні рівня показників середньодобового надою в перші 100 днів лактації у дослідній групі на 2,45 кг або на 6,8%. Крім того, оптимізація раціону за вмістом мінералів та вітамінів призвела до підвищення рівня заплідненості повновікових корів за період на 16,7% та зменшення сервіс-періоду на 14 днів. | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | ru |
dc.subject | технологія виробництва молока, технологічний процес, технології годівлі дійних корів | ru |
dc.title | Удосконалення технологіі виробництва молока в умовах ПРАТ МХП «Зернопродукт» м. Ладижин Вінницької області: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр» | ru |
dc.type | Preprint | ru |
Розташовується у зібраннях: | Роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр» |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Луцюк_О._М.2020.pdf | 3,66 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.