DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3052
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКордій І. С.-
dc.date.accessioned2021-06-23T10:07:26Z-
dc.date.available2021-06-23T10:07:26Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationКордій І. С. Удосконалення утримання собак породи німецька вівчарка в умовах НДЦ «Компаньйон»: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр». Спецiальнiсть 204 - «Технологiя виробництва та переробки продукцiї тваринництва» / І. С. Кордій // Керівник: канд. с.-г. наук, доцент Т. Д. Пушкар / ОДАУ. – Одеса, 2020. – 64 с.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/3052-
dc.description.abstractМета кваліфікаційної роботи – встановити ефективність використання озоно-повітряної суміші для поліпшення санітарно-гігієнічного стану павільйону для утримання собак породи німецької вівчарки в умовах НДЦ «Компаньйон». Для досягнення цієї мети були поставлені такі задачі: –визначити бактеріальне обсіменіння поверхонь після обробки розчином препарату «Хлорантоін» і дезінфекці ОПС після обробки миючим препаратом; – дослідити використання ОПС для поліпшення санітарно-гігієнічного стану приміщення для утримання собак; – оцінити санітарно-гігієнічна стан повітря кабінки. Об’єкт дослідження. Санітарний стан павільйону за впливу озоно- повітряної суміші та хімічного дезінфектанту. Предмет дослідження. Санітарно-гігієнічні показники повітря у кабінці павільйону.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherОдеський державний аграрний університетru
dc.subjectутримання собак, німецька вівчарка, санітарно-гігієнічні показники, НДЦ «Компаньйон»ru
dc.titleУдосконалення утримання собак породи німецька вівчарка в умовах НДЦ «Компаньйон»: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр»ru
dc.typePreprintru
Розташовується у зібраннях:Роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
дип._Кордiй.pdf1,15 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.