DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3015
Назва: СТРАТЕГІЧНЕ УПРАВЛІННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЮ АПК НА ОСНОВІ КЛАСТЕРНОГО МЕХАНІЗМУ
Автори: Галицький О. М.
Теми: стратегічне управління, конкурентоспроможнісь, АПК, кластери, кластерний механізм
Дата публікації: 2012
Видавництво: Таврійський науковий вісник
Бібліографічний опис: УДК 330.332 Галицький О. М. Стратегічне управління конкурентоспроможністю АПК на основі кластерного механізму / О. М. Галицький // Таврійський науковий вісник. – 2012. - № 82. – С. 230-235.
Короткий огляд (реферат): В умовах нежорсткого управління взаємодія підприємств і організацій, що входять у кластер, повинна базуватися на механізмі так званого "поля тяжіння" або "гравітаційного поля", що виникає навколо успішно працюючих підприємств, організацій, колективів. "Енергія успіху" такого колективу або навіть окремої особистості, повідомлювана іншим членам групи (у вигляді замовлень, інвестицій, кредитів і т.п.) створює умови формування "орбіт", на яких розташовуються інші члени колективу. Така методологія могла б бути ефективною в умовах великого потенціалу недовіри, який сформувався в останні роки як між суб’єктами господарювання в Україні, так і між суб’єктами господарювання та органами місцевої влади на регіональному рівні. Це також означає, що для стратегії кластеру всі умови й фактори мають стати предметом стратегічного управління, у тому числі - інституціональні, когнітивні й культурні фактори.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/3015
Розташовується у зібраннях:Галицький Олександр Миколайович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tavnv_2012_82_42.pdf332,78 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.