DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3007
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКнягницький А. В.-
dc.date.accessioned2021-05-12T11:02:00Z-
dc.date.available2021-05-12T11:02:00Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationКнягницький А. В. Удосконaлення технології виробництва перепелиних яєць в умовах ФГ «Лозінське поле» Первомайського району Миколаївської області: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр». Спецiальнiсть 204 - «Технологiя виробництва та переробки продукцiї тваринництва» / А.В. Княгницький // Керівник: к. с.-г. наук, доц. В.М. Ясько / ОДАУ. – Одеса, 2020. – 63 с.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/3007-
dc.description.abstractМагістерська робота присвячена питанню щодо вивчення технологій виробництва перепелиних яєць і є актуальною на даний момент. Наукова новизна роботи полягає в тому, що вперше був виявлений зв'язок часу вибракування молодняку перепелів з їх подальшою яєчної продуктивністю. Мета магістерської роботи полягала у вивченні впливу часу вибракування молодняку на показники яєчної продуктивності перепелів і біологічне і економічне обґрунтування оптимального терміну вибракування ремонтного молодняку перепелів яєчного напрямку продуктивності. Визначали динаміку розвитку внутрішніх органів перепелів і взаємозв'язок з ростом птиці в умовах ФГ «Лозінське поле» Первомайського району Миколаївської області Предметом досліджень були: продуктивні якості (показники росту та розвитку перепелів та динаміки змін живої маси). Об’єктом досліджень було: поголів’я молодняку перепелів, яєчного напрямку продуктивності з використанням різного часу вибраковки молодняку. Методи досліджень: в роботі завдання вирішувалися зоотехнічними, експериментальними та статистичними сучасними методами.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherОдеський державний аграрний університетru
dc.subjectгосподарсько-біологічні особливості перепелів, перепелині яйця, умови годівлі та поведінка перепелів, утриманняru
dc.titleУдосконaлення технології виробництва перепелиних яєць в умовах ФГ «Лозінське поле» Первомайського району Миколаївської області: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр»ru
dc.typePreprintru
Розташовується у зібраннях:Роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
KNYAHNYTSKII_A.V._tvppt.pdf1,27 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.