Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3007
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Княгницький А. В. | - |
dc.date.accessioned | 2021-05-12T11:02:00Z | - |
dc.date.available | 2021-05-12T11:02:00Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Княгницький А. В. Удосконaлення технології виробництва перепелиних яєць в умовах ФГ «Лозінське поле» Первомайського району Миколаївської області: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр». Спецiальнiсть 204 - «Технологiя виробництва та переробки продукцiї тваринництва» / А.В. Княгницький // Керівник: к. с.-г. наук, доц. В.М. Ясько / ОДАУ. – Одеса, 2020. – 63 с. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/3007 | - |
dc.description.abstract | Магістерська робота присвячена питанню щодо вивчення технологій виробництва перепелиних яєць і є актуальною на даний момент. Наукова новизна роботи полягає в тому, що вперше був виявлений зв'язок часу вибракування молодняку перепелів з їх подальшою яєчної продуктивністю. Мета магістерської роботи полягала у вивченні впливу часу вибракування молодняку на показники яєчної продуктивності перепелів і біологічне і економічне обґрунтування оптимального терміну вибракування ремонтного молодняку перепелів яєчного напрямку продуктивності. Визначали динаміку розвитку внутрішніх органів перепелів і взаємозв'язок з ростом птиці в умовах ФГ «Лозінське поле» Первомайського району Миколаївської області Предметом досліджень були: продуктивні якості (показники росту та розвитку перепелів та динаміки змін живої маси). Об’єктом досліджень було: поголів’я молодняку перепелів, яєчного напрямку продуктивності з використанням різного часу вибраковки молодняку. Методи досліджень: в роботі завдання вирішувалися зоотехнічними, експериментальними та статистичними сучасними методами. | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | ru |
dc.subject | господарсько-біологічні особливості перепелів, перепелині яйця, умови годівлі та поведінка перепелів, утримання | ru |
dc.title | Удосконaлення технології виробництва перепелиних яєць в умовах ФГ «Лозінське поле» Первомайського району Миколаївської області: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр» | ru |
dc.type | Preprint | ru |
Розташовується у зібраннях: | Роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр» |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
KNYAHNYTSKII_A.V._tvppt.pdf | 1,27 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.